Pay2Wash

Diensten

Over ons

Over ons

Voor het ideale automatiseringssysteem voor uw wasserette bent u bij Pay2Wash aan het juiste adres. Wij bieden u hét systeem aan met de gemakkelijkste en meest klantvriendelijke manier om uw wasserette te beheren.

Met onze eigen technici en software engineers hebben wij antwoord op iedere technische vraag en kunnen ad hoc een passende oplossing bieden. Door middel van ons systeem kunnen, afhankelijk van het merk en het type, storingen en meldingen van de machines op afstand uitgelezen worden. Het is een systeem dat via een app te bedienen is. Gebruikersgemak staat bij ons voorop. Daarnaast kunnen de gegevens door de veilige verbinding niet onderschept worden.

Naast het aanbieden van het Pay2Wash wasserette automatiseringssysteem, kunnen wij ook helpen bij het bouwen van complete wasserettes. Met meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van witgoed, laundry en installatietechniek kunnen wij elke klus klaren.

Geïnteresseerd of vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij voor uw wasserette kunnen betekenen.

Maastricht

Het Pay2Wash team

Onze voordelen

Contactgegevens

De Hooge Akker 29
5661 NG Geldrop

Social media